Shop in Caldes, amb tu: Comerç obert – T’ho portem a casa

Divendres, 27 de març de 2020 a les 00:00

La Piqueta i el comerç calderí s’organitzen durant l’estat d’alarma per COVID-19 per donar-te informació sobre establiments oberts i horaris. També engeguen la campanya «T’ho portem a casa». Visiteu www.caldesdemontbui.cat/comerçobert

L’Ajuntament de Caldes de Montbui ha publicat avui el primer llistat amb els establiments que obren durant l’estat d’alarma per COVID-19 i el seus horaris. Aquest és un llistat fet gràcies a la col·laboració de La Piqueta, centre de desenvolupament econòmica, i el sector comercial calderí identificat sota la marca «Shop in caldes».

En paral·lel, han activat la campanya «T’ho portem a casa». Per això, el llistat també actualitzarà diàriament quins establiments ofereixen servei de lliurament a domicili.

Consulteu el llistat actualitzat a www.caldesdemontbui.cat/comerçobert


 

Si ets un comerç de Caldes, suma’t a la iniciativa “T’ho portem a casa”

Tenint en compte les circumstàncies d’emergència i les mesures de confinament a causa de la crisi sanitària del covid-19, l’Ajuntament impulsa una iniciativa adreçada al petit comerç local i centrada en el repartiment a domicili.

L’Ajuntament de la mà de l’empresa Passo de Cuinar vol oferir la possibilitat al comerciant local de vendre productes en línia i fer el repartiment a domicili. Per a la venda de productes en línia els comerciants rebran ajuda a pujar els seus productes a la pàgina web per facilitar la compra dels seus clients.

Aquesta experiència pretén ajudar al petit comerç local i a totes les famílies perquè puguin abastir-se sense haver de sortir de casa i així contribuir a reduir el contagi del virus.

L’acord serà entre privats i els comerços que estiguin interessats en adherir-se a aquest servei poden posar-se en contacte amb La Piqueta al T. 93 862 70 25 i A/e. lapiqueta@caldesdemontbui.cat


 


 

Darrera actualització: 27.03.2020 | 15:31