S’ha assolit el repte de sumar els 514Km de la iniciativa “Sumem KM” fent el recorregut de Caldes a la Torre Roja

Dilluns, 17 de maig de 2021 a les 14:30

Una vuitantena de persones han participat a la iniciativa “Sumem Km”. Durant una setmana s’han sumat els 514 quilòmetres que separen Caldes de Montbui de Saint-Paul-lès-Dax

S’ha aconseguit el repte de sumar 514 quilòmetres. Entre el 9 i el 16 de maig una vuitantena de persones han participat a la iniciativa “Sumem Km” que tenia com a objectiu apropar de manera simbòlica Caldes de Montbui amb el municipi francès agermanat de Saint-Paul-lès-Dax. Una activitat que s’emmarca en la celebració del Dia d’Europa.

La iniciativa consistia en fer el trajecte entre Caldes i la Torre Roja. Es podia fer sol o en grup, caminant, corrent o en bicicleta. I, per facilitar la participació de tothom, era suficient fer tan sols una part del trajecte per comptabilitzar quilòmetres. Finalment, després de fer el recompte, s’ha aconseguit sumar els 514 quilometres.

Els participants, havien de compartir una imatge en què quedés constància dels quilòmetres fets, i de quanta gent participava del repte. Durant aquests dies, una cinquantena de persones s’ha sumat a la iniciativa a través d’Instagram, una quinzena ho ha compartit al Twitter, i una desena ha enviat directament les imatges al correu electrònic de la regidoria d’esports. Aquestes eren les tres vies a través de les quals els participants podien compartir les imatges que demostressin quants quilòmetres havien sumat. A través de les xarxes socials, amb les etiquetes #SumemKm i/o #SPLDCaldes.

Han participat del repte persones de totes les edats. Fins i tot nadons que han pujat amb els braços dels seus pares fins a gent gran del grup de Caminades de la Fundació Santa Susanna. Els ambaixadors i ambaixadores de l’esport de Caldes també s’han sumat a la iniciativa i han aportat els seus quilòmetres mentre realitzaven proves esportives durant els caps de setmana.

Darrera actualització: 17.05.2021 | 15:00