Sessió de dinamització del mercat local de Reempresa

Dimarts, 17 de desembre de 2019 a les 00:00

Celebrada al Centre d'iniciatives Empresarials Caldes Emprén, la sessió va acollir representants de gestories, assessories, advocats i professionals vinculats a la transmissió d'empreses

La trobada, que va tenir lloc el passat 3 de desembre, va estar dinamitzada per Andrea Roca –consultora del Centre Reempresa de Catalunya- i Joan Llivina –tècnic Reempresa de la Diputació de Barcelona- i va comptar amb la participació de gestories, assessories, advocats i altres empreses i professionals vinculats a la transmissió d’empreses.

La sessió va comptar també amb l’experiència d’un cas real de cessió del territori, que ha comptat amb la participació del Servei de Reempresa de Caldes de Montbui. La persona cedent (venedora) i la persona Reemprenedora (compradora) van poder exposar la seva experiència als assistents. La cloenda de la sessió va anar a càrrec d’en David Través i Ambrosio, Regidor d’Indústria, Empresa i Treball.

Reempresa és un sistema generalitzat de compravenda de negocis mitjançant el qual es fa intermediació entre empreses que es troben en procés de cessió, i persones emprenedores que puguin estar interessades a donar continuïtat a una activitat ja en funcionament.

El Servei de Reempresa de Caldes de Montbui té una cobertura territorial, i dona servei als processos de cessió de Caldes de Montbui i de diversos municipis del seu voltant. La sessió va comptar també amb la presència de personal tècnic de la Mancomunitat de la Vall del Tenes, entitat col·laboradora amb l’Ajuntament de Caldes de Montbui com a Centre Local de Serveis a les Empreses.

El Servei de Reempresa de Caldes de Montbui ha atès 64 persones reemprenedores i 15 projectes cedents des de 2015 (7 de les quals han acabat en cas d’èxit).

 

Darrera actualització: 17.12.2019 | 08:30