Serveis municipals afectats per les noves mesures de contenció de la pandèmia

Dilluns, 2 de novembre de 2020 a les 13:50

En atenció a les noves mesures per aturar els brots de Covid-19 que han entrat en vigor el 29 d’octubre, l’Ajuntament atura o modifica el funcionament dels serveis municipals afectats

Les mesures aprovades per la Generalitat es van fer efectives divendres 29 d’octubre a les 6 del matí i tenen una vigència de 15 dies.

En aquelles activitats que generen una quota, es descomptaran els imports corresponents al temps de servei no prestat.

Cada equipament o servei està informant de manera específica i directa a les persones usuàries.  De manera general, així afecten les noves mesures a la prestació d’alguns serveis municipals:

 

Educació

Queden anul·lades les classes presencials de l’Escola d’Adults El Roure Gros, el Taller d’Art Municipal Manolo Hugué i l’Escola Municipal de Música Joan Valls.

Cada centre està gestionant quins serveis passen a prestar-se de manera virtual o queden cancel·lats provisionalment.

D’altra banda, pel que fa a l’ensenyament post obligatori i (Batxillerat i cicles formatius) que s’imparteixen a l’Institut Manolo Hugué i l’Escola Pia, els centres estan estudiant models híbrids que tendeixin a la mínima docència presencial.

 

Programa Gent Gran Activa

Queden suspeses totes les activitats del programa Gent Gran Activa, excepte l’assessorament individualitzat en noves tecnologies. L’Ajuntament treballa en una programació alternativa telemàtica.

 

Esports

Tanquen tots els equipaments esportius municipals, excepte per als entrenaments i partits a porta tancada dels equips que competeixen en l’àmbit nacional.

Per informació sobre la programació d’activitats del Complex Esportiu Municipal Les Cremades, adreceu-vos al gestor del servei: www.cncaldes.cat.

Espai jove El Toc

Se suspenen les activitats presencials, però es mantenen els assessoraments i atencions individuals, amb cita prèvia:

-       El Toc: whatsapp 647 323 578 7/ @eltoc

-       Aire_ec: whatsapp 610 141 572 / @educadorscaldes

 

Biblioteca de Caldes

Oberta només per a servei de préstec i retorn (preferiblement amb cita prèvia). Nous horaris: dilluns, dimarts, dijous i divendres de 16 a 19.30 h; dimecres de 10 a 13 h.

 

Museu Thermalia

El Museu Thermalia és obert, sense serveis de visites guiades i amb aforament limitat. La Sala Delger i el Museu Delger estan tancats.

Darrera actualització: 02.11.2020 | 14:21