Segueix l’Escaldàrium, en directe, des del parc de Can Rius

Divendres, 8 de juliol de 2022 a les 00:00

El parc de Can Rius es converteix en l’espai per seguir la festa de l’Escaldàrium a través d’una pantalla gegant. Aquest també serà l’escenari de les propostes gastronòmiques, populars i musicals

El parc de Can Rius disposarà d’una pantalla gegant que permetrà seguir en directe tot l’Escaldàrium. Aquesta és una altra de les novetats destacades d’aquesta edició de la festa del foc i l’aigua que permetrà viure i gaudir de la festa també a aquells que no vulguin o no puguin fer-ho des de la plaça de la Font del Lleó. Les imatges que es projectaran seran les mateixes que s’emetran en directe a través de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. Per tant, la realització televisiva ajudarà al públic que hi hagi al parc de Can Rius a no perdre’s cap detall de la festa.

D’aquesta manera, el parc de Can Rius en l’escenari de totes les activitats que complementen l’Escaldàrium. A banda de la pantalla gegant, el 8 i de 9 de juliol aquest espai també acollirà propostes gastronòmiques i musicals. Durant els dos dies, a partir de les 19 h, diverses food trucks oferiran les seves propostes gastronòmiques. I, paral·lelament, l’escenari acollirà les actuacions musicals de grups i DJs.

Darrera actualització: 08.07.2022 | 13:40