Se serveixen unes 400 Calderines durant l’Escaldàrium

Dimecres, 17 de juliol de 2019 a les 00:00

Caldes estrena la cervesa feta amb aigua termal, La Calderina, en el marc de l’Escaldàrium. Arts Cervesers i La Pirata han copsat les opinions dels primers centenars de persones que l’han tastada

Les primeres 400 unitats de La Calderina servides durants l’Escaldàrium han tingut una bona acollida, segons les valoracions dels productors, Arts Cervesers i La Pirata. La cervesa termal es va poder degustar en l’estand instal·lat a la plaça de l’11 de Setembre, el 13 de juliol, en el marc de l’Escaldàrium. I a la festa que es feia al parc de Can Rius posteriorment.

Thermalia, Arts Cervesers i La Pirata conviden a establiments calderins que hi estiguin interessats a la presentació i degustació d’aquesta reedició de la cervesa de Caldes de Montbui, per tal que tots els espais la puguin comercialitzar. La trobada tindrà lloc el 23 de juliol, a les 17.30 h, al Museu Thermalia (feu reserva prèvia a través de thermalia@caldesdemontbui.cat - T. 93 865 41 40).  

Projecte singular per al poble que bull

La cervesa La Calderina, feta amb aigua termal, és un projecte que cerca la singularitat i l’originalitat a través del principal valor turístic de Caldes de Montbui, el termalisme. L’Ajuntament tira endavant aquest nova versió del projecte cerveser de la mà del sector turístic calderí, juntament amb les cerveseries locals Art Cervesers i La Pirata.

Els productors han fet una edició limitada de 2.000 litres amb l’objectiu de, més endavant, produir més cervesa que es podrà degustar en altres escenaris festius tradicionals de Caldes, com la Festa Major de l’octubre, la Fira de Nadal i el Mercat de l’Olla.

En paral·lel, la cervesa feta amb aigua termal s’ofereix als comerços, restaurants, bars i botigues especialitzades i també es pretén comercialitzar-la a la resta de Catalunya i en l’àmbit europeu per tal de donar-li una projecció exterior.

 

Aquesta nova versió de La Calderina, que ve a substituir la que es va presentar i produir el juliol del 2012, ofereix una beguda de caràcter més estiuenc i incorpora un nou disseny en la presentació.

Darrera actualització: 17.07.2019 | 09:00