S’alliberen noves entrades pels actes de Bombolles d’Estiu

Dilluns, 5 de juliol de 2021 a les 14:00

Els espectacles de Bombolles d’Estiu disposen de noves invitacions perquè més ciutadans puguin accedir als actes. Pels concerts de Blaumut i Suu encara hi ha entrades disponibles

El Bombolles d’Estiu, la programació cultural del juliol a Caldes de Montbui, disposa de noves entrades alliberades. Els espectacles familiars i el cinema a la fresca dels dijous tenen disponibles noves invitacions gratuïtes per tal de permetre que un major nombre de ciutadans pugui accedir als actes. Per altra banda, els concerts de Blaumut i Suu encara tenen disponibles entrades (10 €). Les invitacions i les entrades pels concerts es poden obtenir a través de caldescultura.cat.

La propera cita del Bombolles d’Estiu serà el 8 de juliol a les 19 h amb l’espectacle de circ “Libèl·lula” de la companyia Toti Toronell. Més tard, a les 22 h, es projectarà la pel·lícula “Jurassic World. El regne caigut”, dirigida per Juan Antonio Bayona i protagonitzada per Chris Pratt. Els dos actes es duran a terme a la plaça Onze de Setembre.

Pel que fa als concerts, Blaumut el 16 de juliol i Suu el 23 de juliol actuaran al parc de Can Rius, l’escenari musical de la programació. Els concerts seran a les 22 h.

Darrera actualització: 05.07.2021 | 14:39