S’activen més serveis de la Brigada Municipal de Parcs i Jardins i de la Brigada Municipal de Serveis Generals

Dilluns, 27 d'abril de 2020 a les 11:28

La Brigada Municipal de Parcs i Jardins realitzarà a partir de la setmana vinent actuacions als espais verds, parcs i places després de 6 setmanes de confinament i la Brigada Municipal de Serveis Generals iniciarà tasques de desbrossament a les urbanitzacions.

L’equip de la Brigada de Parcs i Jardins iniciarà les actuacions el proper 29 d’abril a tots els espais verds, places i parcs del municipi. Les tasques es durant a terme a les zones establertes segons un quadrant establert i dividit en 3 equips diferents de dos treballadors cadascun.

La Brigada de Serveis Generals iniciarà també tasques de desbrossament de vorals a les urbanitzacions amb una màquina desbrossadora.

L’empresa que té adjudicat el Servei de Jardineria a urbanitzacions, franges de protecció, vorals i de suport al nucli urbà iniciarà les feines el proper dilluns 27 d’abril amb un monitor i 4 treballadors a determinades zones del nucli urbà i a mitjans de maig iniciaran el manteniment de les zones verdes de les urbanitzacions.

A principis de maig, l’empresa que té adjudicat el servei de manteniment de l’arbrat viari començarà a fer la neteja d’escocells al nucli urbà, a les urbanitzacions i al Polígon Industrial La Borda. Combinaran aquestes actuacions amb els regs dels arbres nous de plantació segons necessitat i climatologia.

S’han establert uns quadrants de zones i dies d’actuació per cada equip de treball, per tal de no solapar feines i de poder actuar en cadascuna de les zones verdes del municipi.

Els treballadors que iniciaran aquestes tasques seran equipats amb els corresponents EPIs personals, material desinfectant per a vehicles i eines, i seran dividits en diferents bases per tal que no coincidir un número elevat de treballadors en les entrades i sortides de la jornada laboral.

 

Darrera actualització: 27.04.2020 | 11:48