Reproducció de La vaca Florinda la cantata participativa de l’EMM Joan Valls interpretada en anys anteriors

Dilluns, 20 d'abril de 2020 a les 13:42

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, l’Escola Municipal de Música emetrà el proper 23 d’abril, a través de les xarxes socials i www.caldesdemontbui.cat l’actuació de la cantata La vaca Florinda representada en anteriors edicions de Sant Jordi.

L’Escola Municipal de Música Joan Valls tradicionalment per la Diada de Sant Jordi oferia al parc de l’Estació una cantata en directe a càrrec dels seus alumnes, juntament amb altres alumnes de les diferents escoles de primària i acompanyats de professors de l’escola de música.

 

Enguany, a causa del confinament provocat per la crisi sanitària de la Covid-19 aquesta actuació no es podrà dur a terme amb normalitat però amb la voluntat de celebrar la Diada de Sant Jordi també des de casa, l’EMM Joan Valls oferirà la cantata participativa La vaca Florinda interpretada en anteriors edicions de Sant Jordi.

 

Així, les persones interessades podran gaudir el proper dijous 23 d’abril d’aquest espectacle a través de les xarxes socials i del web de l’Ajuntament de Caldes de Montbui.

 

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

#SantJordiCaldes

#Coronavirus

#COVID19

#quedatacasa

#JoActuo

Escola Municipal de Música Joan Valls

Facebook: emmjoanvalls

Instagram: @emmjoanvalls

Darrera actualització: 20.04.2020 | 13:54