Repartides més de 10.000 racions de caldo termal i 3.000 de carn d’olla durant el primer cap de setmana del Mercat de Nadal

Dilluns, 29 de novembre de 2021 a les 00:00

El primer cap de setmana del nou format de Mercat de Nadal ha rebut el mateix nombre de visitants que en l’última edició. S’han repartit milers de racions de Caldo Termal i de carn d’olla

Milers de visitants han passejat pel Mercat de Nadal de Caldes de Montbui durant el primer cap de setmana de funcionament. El nou format de la fira nadalenca ha rebut un nombre similar de visitants al registrat durant l’última edició celebrada el 2019, just abans de la pandèmia.

Durant el cap de setmana l’olla més gran de Catalunya ha estat bullint sense parar. En aquests dos dies s’han repartit més de 10.000 racions de Caldo Termal, 3.000 racions de carn d’olla i més de 800 racions de llenties, cuites també amb l’aigua termal.

El Mercat de Nadal s’ha concentrat a la plaça de la Font del Lleó amb l’objectiu de poder aplicar fàcilment més controls en cas que les autoritats sanitàries endureixin les restriccions de control d’accés i/o d’aforament.

El proper cap de setmana el Mercat de Nadal tornarà a posar-se en funcionament. Entre el 3 i el 8 de desembre, l’olla es tornarà a posar al foc, preparant milers de litres de brou termal, carn d’olla i llegums cuites.

Darrera actualització: 29.11.2021 | 14:51