Reobertura de la deixalleria

Dimarts, 28 d'abril de 2020 a les 09:44

La deixalleria torna a obrir les portes a partir de dimarts 5 de maig amb un horari especial: dimarts, dijous i dissabtes de 8.30 h a 14 h. Només es permetrà l’entrada d’un/a usuari/a per deixalleria en cotxe. Seguiu les indicacions recomanades.

A partir de la setmana vinent es reobren les deixalleries gestionades pel Consorci de Residus del Vallès Oriental. Aquesta reobertura es fa en unes condicions especials per seguir les condicions de seguretat entorn la Covid-19.

En el cas de Caldes de Montbui l’horari de la deixalleria serà dimarts, dijous i dissabtes de 8.30 h a 14 h i es farà seguint les següents indicacions:

  • Només es permet l’entrada d’un/a usuari/usuària per deixalleria en cotxe.

  • Les persones usuàries hauran de dipositar els residus seguint les indicacions dels operaris i de les operàries. Es demana que es portin els residus degudament classificat i els mobles i voluminosos desmuntats.

  • Hi haurà dos operaris/operàries per deixalleria: un per atendre a les persones usuàries i l’altre per regular l’accés.

 

La tornada del servei en aquestes condicions pot comportar que es formin cues a l’entrada i és per això que es demana a la ciutadania que no vagi de forma massiva els primers dies, faci un ús responsable de les instal·lacions i segueixi les indicacions donades.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@cresidusvo

#deixalleries

#residus

Darrera actualització: 28.04.2020 | 10:46