Reobertura de la Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

Dimarts, 26 de maig de 2020 a les 13:14

La Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui obrirà el proper dia 2 de juny amb horaris especials: Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 16 h a 19.30 h i els dimecres de 10 h a 13.30 h. Durant la Fase 1 només es permetrà el retorn de documents a través de la bústia i préstec amb cita prèvia.

El Pla per a la transició cap a una nova normalitat preveu que les biblioteques públiques poden obrir en la Fase 1 del procés de desescalada. La recuperació progressiva del servei va acompanyada de recomanacions i obligacions concretes de cara a la ciutadania com ara la limitació de les activitats que es poden dur a terme, el compliment de mesures de distanciament social i mesures d’higiene com el rentat de mans amb aigua i sabó o els gels desinfectants.

La Biblioteca Municipal de Caldes preveu tornar a obrir el proper dia 2 de juny i els serveis que podrà dur a terme durant aquests fase són:

Servei de préstec i retorn de documents. Es farà mitjançant el sistema de cita prèvia per evitar cues o aglomeracions i els usuaris hauran de retornar els seus documents a través de les bústies de devolució a la biblioteca.

L’horari de la Biblioteca també varia i estarà oberta els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 16 h a 19.30 h i els dimecres de 10 h a 13.30 h.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@bibcaldesm

Darrera actualització: 26.05.2020 | 13:14