Reforma, millora i manteniment d’equipaments culturals locals amb el suport de la Diputació de Barcelona

Dimarts, 28 de març de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament de Caldes de Montbui, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha tirat endavant actuacions de reforma i millora a la Biblioteca, al Centre Cívic i Cultural, al Museu Thermalia i a la Sala Noble de Can Rius

 

El cost total d’aquestes inversions en equipaments culturals locals és de 90.926,88 € i el programa ha comptat amb una subvenció de la Diputació de Barcelona per import de 55.653,02 €. Les actuacions s’han desenvolupat al llarg dels anys 2021 i 2022.

A la Biblioteca s’ha millorat el sistema de climatització de la planta d’adults i de la planta adreçada als infants. L’import d’aquestes millores ascendeix a un total de 21.000 €.

El Centre Cívic i Cultural ha millorat el sistema d’il·luminació dels espais i sales, substituint els antic sistemes per lluminàries led, que aporten una millora de l’eficiència energètica. També s’ha fet una millora acústica de la Sala 3, insonoritzant-la dels espais annexes i optimitzant la resposta de l’espai per aquelles activitats musicals. El conjunt d’aquestes inversions és de 12.000 €.

Les obres al Museu Thermalia van redissenyar i distribuir l’espai per millorar la qualitat de l’atenció ciutadana i renovar la imatge i funcionalitat de l’equipament. L’obra va consistir en l’adequació de l’espai de la recepció del Museu amb treballs d’arranjaments bàsics, amb noves connexions de llums per a potenciar l’essència de l’arquitectura existent i amb la instal·lació de nou mobiliari (aparadors, armariets, mòduls per a fulletons i venda de productes, entre d’altres). Aquesta inversió ha suposat una despesa de 39.000 €.

Finalment l’Ajuntament ha adquirit una nova tarima per a ser utilitzada a Can Rius, ja sigui a la mateixa Sala Noble com a la plaça exterior. Aquesta millora repercutirà en la millor organització d’esdeveniments culturals del municipi. El cost d’aquesta adquisició és de 18.000 €.

Darrera actualització: 28.03.2023 | 12:25