Rebuda institucional a la formació musical Flaustaff, de l’EMM Joan Valls, pels mèrits internacionals aconseguits

Dimarts, 7 de març de 2023 a les 09:40

L’alcalde, Isidre Pineda, amb el regidor d’Educació la directora de l'escola, reben la formació Flaustaff, de l’EMM Joan Valls, en reconeixement pels recents mèrits aconseguits en el panorama europeu musical

La trobada ha tingut lloc aquest dilluns a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, amb presència de l’alcalde, Isidre Pineda, el regidor d’Educació, Pep Busquets, la directora de l’Escola Municipal de Música Joan Valls, Montserrat Pieres, el director i el portaveu de Flaustaff, Joan Bosch i Roger Vilà, i la resta de membres de la formació musical d’arrels calderines.
 
El reconeixement institucional fet aquest dilluns arriba després que Flaustaff participés a la Trobada Europea d’Orquestres de Flauta celebrada a Aveiro (Portugal), a finals de gener, on va oferir la seva interpretació de «La flauta màgica».
 
L’actuació de Flaustaff a la trobada d’Aveiro sorgeix arran de la seva participació en un concurs d’abast europeu celebrat a Niça el març del 2018 i on la formació calderina va aconseguir un segon premi.
 
La de Portugal és la tercera actuació internacional del conjunt després del premi obtingut a Niça, que també els ha portat a actuar a Gland (Suïssa) i a Poznan (Polònia), en aquest cas amb reinterpretacions de «Les quatres estacions» de Vivaldi.
 
La formació Flaustaff, dirigida per Joan Bosch i creada el curs 1999/2000, està formada per músics amateurs i exalumnes de l’Escola Municipal de Musica Joan Valls.  
Darrera actualització: 07.03.2023 | 09:42