Ràdio Caldes prepara una programació especial per fer el seguiment de la campanya de les eleccions municipals

Dimarts, 9 de maig de 2023 a les 00:00

A partir del divendres 12 de maig, coincidint amb l’inici de la campanya electoral, l’emissora municipal farà una programació especial que inclou entrevistes a tots els candidats i un debat obert al públic

Ràdio Caldes es prepara per ser el mitjà de referència durant la campanya de les eleccions municipals del 28-M. A partir de divendres 12 de maig, coincidint amb l’inici oficial de la campanya, l’emissora municipal posarà en marxa una programació especial per informar de tot el que donin de sí aquests 15 dies fins a la cita amb les urnes.

A banda de la informació diària als butlletins informatius horaris i a l’informatiu dels actes de les diferents forces polítiques, Ràdio Caldes entrevistarà els caps de llista de totes les forces polítiques que concorren a aquestes eleccions. El tret de sortida serà dijous 18 de maig amb Joan Duran, cap de llista d’Ara Caldes. L’endemà, divendres 19 de maig, serà el torn de Margarita Garcia, candidata d’En Comú Podem. Dilluns 22 de maig passarà pels micròfons de Ràdio Caldes Javier Suárez cap de llista del PP, mentre que dimarts 23 de maig serà el torn de Roser Xalabarder, la candidata de Junts per Catalunya. El dijous 25 de maig serà Carla Millán, la candidata del PSC i tancarà aquesta ronda d’entrevistes el divendres 26 de maig Isidre Pineda, candidat d’ERC. Totes les entrevistes les durà a terme el responsable d’informatius de l’emissora, Ramon Solé, i s’emetran a les 9 del vespre.

A més, dimecres 24 de maig Ràdio Caldes ha organitzat un debat entre tots els caps de llista durant el qual s’abordaran alguns dels temes més destacats d’aquesta campanya electoral. El debat, que estarà moderat per Andrea Lizana i Ramon Solé, serà a les 7 de la tarda a la Sala Noble de Can Rius, i estarà obert al públic. També es podrà seguir en directe a través del 107.8 FM.

Finalment, el mateix dia de les eleccions, diumenge 28 de maig, a partir de les 8 del vesper començarà un programa especial per fer el seguiment del recompte, conèixer els resultats de les urnes i saber com serà el nou consistori. El programa, conduït per Ramon Solé, comptarà amb connexions en directe des dels diferents col·legis electorals per conèixer, al moment, els resultats de l’escrutini. A més, diferents tertulians, entre d’altres, Jaume Pieres, Maria Taulats i Marta Barnils, comentaran tot el que doni de sí la nit electoral.

Darrera actualització: 09.05.2023 | 12:53