Ràdio Caldes obre les portes de bat a bat

Dimecres, 6 de febrer de 2019 a les 13:00

Amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio, el 13 de febrer, l’emissora municipal Ràdio Caldes organitza una jornada de programació especial amb portes obertes a la ciutadania.

Dimecres 13 de febrer, de 10 a 13 h i de 17 a 20.30 h, entreu a Ràdio Caldes, descobriu les interioritats de l’emissora local i poseu rostre als protagonistes dels programes calderins.

A més, si alguna vegada heu tingut ganes de tenir el vostre propi programa, aquest pot ser un bon moment per endinsar-vos en el món radiofònic.

Tots els visitants entraran en un sorteig de dues entrades al nou espai Cel del Balneari Termas Victoria i d’un paquet turístic de l’Oficina de Turisme (visita guiada + dinar en restaurant + bany termal).

Amb la jornada de portes obertes i aquesta programació especial, Ràdio Caldes celebra el Dia Mundial de la Ràdio, que es commemora el 13 de febrer. Col·laboradors i programes de la graella actual oferiran una mostra de la feina que estan fent  aquesta temporada.

Recordeu que la Ràdio és oberta sempre a noves col·laboracions: www.radiocaldes.catradiocaldes@caldesdemontbui.cat – 93 865 14 51 – Centre Cívic i Cultural (c. Buenos Aires, 16). També us podeu descarregar l'APP de Ràdio Caldes, estar al dia de les novetats locals i escoltar els programes a la carta. 

Darrera actualització: 06.02.2019 | 13:16