Ràdio Caldes ha començat la nova temporada amb mig centenar de programes en antena

Dimarts, 12 de setembre de 2023 a les 00:00

De dilluns a diumenge Ràdio Caldes disposa d’una àmplia programació on tots els programes són d'elaboració pròpia per l'emissora municipal i amb tota mena de temàtiques

La nova temporada, que ha començat l’1 de setembre, compta amb un total de 53 programes, una xifra que encara pot augmentar amb la incorporació de noves propostes per confirmar.

Continuen programes clàssics com Patada al Ventre, Rellotge de Malta, Connexió Eclèctica, l'Escola a la Ràdio, Vivències, etc... i com no, la informació local amb els butlletins informatius i l'informatiu diari Infocaldes.

La nova graella  compta amb una desena de programes nous i un de recuperat

El programa que torna a l’antena de Ràdio Caldes és Sexualidad tal qual presentat per  Sol Villar. Un espai que parla de la sexualitat com un aspecte tan important de la vida que experimentar una revolució interna a través d'ella pot transformar tota la teva vida.

Pel que fa a les novetats, els programes que s’ incorporen són:

Dones com tu, presentat per Maria Jose Robles. Un espai que vol donar veu a dones de totes les edats i condicions que vulguin venir a explicar la seva història personal, fent servir com a fil conductor la ràdio.

I bona lletra, presentat pel Magí Queralt. Un espai de reflexió, conversa i diàleg sobre temes relacionats amb el món de l'educació i la criança.

Més que música, presentat pel Ferran Llobet. Un programa bàsicament musical, de tota mena d'estils, antics, presents i futuristes.

No t'arronsis, presentat per l'Albert Sallent. Un espai d'actualitat dels Països Catalans.

Què passa? presentat pel Ferran Martínez i Jordi Soley. Un programa que explica l'actualitat des del bar.

Sobirania i salut presentat per Francesca Sagalés i la Mercè Julià. Un  espai quinzenal que parla d'alimentació sana, salut natural, educació lliure, habitatge sostenible, energia lliure i espiritualitat sense dogmes.

Tot és curt presentat pel Nússer Lakmsisi: Un espai quinzenal on conèixer la producció de curtmetratges d'arreu del país, els seus creadors i aquells festivals, trobades, certàmens i laboratoris que es fan al llarg de l'any.

Urbanisme i habitatge per tothom presentat pel Joan Berzosa. Un programa que ens acosta al món de la vivenda.

Feng Shui harmonia i benestar, presentat per la Meritxell Gerona. Un espai per parlar i conèixer el Feng Shui.

La clàssica a l'abast, presentat per Montse Benítez. Un programa de música clàssica.

Darrera actualització: 12.09.2023 | 14:11