Ràdio Caldes estrena nova temporada i nous programes

Divendres, 6 de setembre de 2019 a les 00:00

Durant aquest setembre, Ràdio Caldes estrena una dotzena d'espais radiofònics nous que completen la nove graella de l'emissora municipal per aquesta temporada, que inclou un total de 44 programes

La programació de la nova temporada de Ràdio Caldes, que ha arrencat aquest dilluns 2 de setembre, inclou un total de 44 programes (12 dels quals són nous) que sumen 40 hores setmanals de producció pròpia I una seixantena de persones col·laboradores.

La nova graella, que s’anirà desplegant durant el mes de setembre i que es presentarà per Festa Major en el marc del concert vermout del dia 13 d’octubre, manté programes consolidats com Patada al Ventre i Rellotge de Malta, i n’incorpora de nous amb temàtiques variades que van des de la natura i el ioga fins a la ciència i els esports, entre d'altres. Els programes que repeteixen temporada també abarquen varietat de temes i estils com cinema, humor, llibres, cultura, música, esports i temes locals entre d'altres.

Pel que fa a la programació més de servei, es manté l’estructura de la temporada passada: Butlletins horaris de 8h a les 20h. InfoCaldes a les 17:30h (amb repetició a les 21h) i magazine (La Tarda que Bull) a les 17h. Com a novetat, s’incorpora la col·laboració del Museu Thermalia en unes petits càpsules que sonaran durant la formula musical (matí i migdia) que expliquen diferents apunts històrics de Caldes.

Programes nous

Hockey Càtedra. Actualitat del món del hockey a nivell municipal, estatal i mundial. Divendres a les 21h

Batecs del CN Caldes. Les sessions de música del CN Caldes per fer exercici amb Ràdio Caldes. De dilluns a divendres de 8h a 9h

El poder dels petits canvis. Programa de ioga de yoga ashram. Dimarts a les 12h

Dues flors sense remei. Tertúlia més variada que una capsa de bombons. Per començar el cap de setmana. Amb Sandra Redondo i Carla Millan. Divendres a les 18h

Freqüència nòmada. Dos calderins que estan viatjant pel món i que queda quinze dies ens explicaran les seves experiències. Dijous a les 18h (quinzenal)

Caldes en concert. Recull dels millors concerts que s'han fet a Caldes .Dijous a les 12h (quinzenal)

Casa nostra. Programa de música, el teatre, cinema i la cultura en general de tot Catalunya. Dijous a les 12h (quinzenal)

Groucho i Chico, advocats. Els guions radiofònics Flywheel, Shyster & Flywheel = Groucho i Chico, advocats, dels germans Marx).Dimecres a les 12h (quinzenal)

Sonotone. Dimecres a les 12h (quinzenal) (Programa dels sons de Caldes de Montbui, amb el Raimon Fransoy i el Pere Puigdomenech).

Escolta la natura. Espai radiofònic per apropar la natura a tots els calderins i calderines. Amb Elaine Fradley i Elena López, d’ambCAVALLS. Dimarts a les 13h

Parlem de ciència. Programa per parlar de ciència, amb l'Oscar Palacios. Dimarts de 19:30h a 20h

Navegant per la ment, amb el doctor Sorribas. Un programa de psiquiatria que sonarà els dilluns a les 10h

Més informació: www.radiocaldes.cat

Darrera actualització: 19.09.2019 | 09:11