Ràdio Associació premia la innovació calderina

Divendres, 20 de maig de 2022 a les 00:00

“La veu és màgica”, programa de Ràdio Caldes produït per Josep M. Aler i Mònica Ibáñez, ha rebut una menció de qualitat en la gala dels Premis Ràdio Associació de Catalunya celebrada ahir

Aler i Ibáñez, acompanyats de l’alcalde, Isidre Pineda, van pujar a l’escenari de la gala dels Premis Ràdio Associació de Catalunya, celebrada a l’Auditori Once de Barcelona i presentada per Marc Giró i Laura Fa, per recollir una menció de qualitat en la categoria d’Innovació.

Aquest reconeixement recau en el programa que Ràdio Caldes ha estrenat la temporada 2021/2022 “La veu és màgica”, on tot succeeix sota la conducció de dos sistemes de veu intel·ligent: l’Alba i Alexa. Esdevé, doncs, un programa conduït per persones no humanes que posa en valor les múltiples àmbits als quals poden arribar els sistemes de veu intel·ligent.

 www.laveuesmagica.cat

http://radioassociacio.cat/

Alexa incorpora un portal dedicat a Caldes de Montbui

L’skill desenvolupada per Josep M. Aler, responsable del programa “La veu és màgica” permet escoltar Ràdio Caldes en directe i les notícies dels Butlletins Informatius, així com accedir a l'agenda i a dades locals de la població Caldes de Montbui. Els continguts es produeixen en la redacció de Ràdio Caldes i són de tipus àudio amb suport de textos i imatges per als dispositius amb pantalla.

Aquesta nova funcionalitat impulsa l’emissora i la situa dins les noves formes de consum de continguts a la carta i en directe, atès l’increment d’altaveus intel·ligents en l’ús domèstic.

Amb aquest llançament, Ràdio Caldes de Montbui ha avançat en el seu objectiu de facilitar i promoure l'escolta de ràdio en dispositius connectats.

Darrera actualització: 20.05.2022 | 12:53