Protecció Civil incorpora un nou vehicle a la flota

Divendres, 26 d'agost de 2022 a les 12:00

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Caldes disposa des d’aquesta setmana d’un nou vehicle tot terreny 4x4 per a dur a terme les tasques de prevenció i d’emergència al municipi

L’Ajuntament facilita un nou vehicle per a les tasques de Protecció Civil que desenvolupa l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Caldes. Des d’aquesta setmana, el nou tot terreny ja forma part de la flota de vehicles que hi ha al municipi per a dur a terme tasques de prevenció i de gestió d’emergències.

El cotxe, un tot terreny 4x4, té una potència neta de 110 kW (uns 150 CV) i té la capacitat i versatilitat necessària per actuar tan al nucli urbà com en el medi rural. El vehicle compleix les normes ambientals vigents i disposa de tots els elements i accessoris necessaris per al correcte desenvolupament de les tasques de prevenció i emergències que desenvolupen els voluntaris de Protecció Civil. El cost del vehicle ha estat de 31.483,61 € (IVA inclòs). 

L’adquisició del nou vehicle referma el compromís de l’Ajuntament en matèria de prevenció, tal com recull el Pla Local de Seguretat. En aquest sentit, el nou cotxe millora l’equipament destinat a les tasques de prevenció i emergències de Caldes de Montbui i facilitant la tasca que desenvolupen els voluntaris de Protecció Civil.

L’alcalde, Isidre Pineda, acompanyat de l’Inspector en Cap de la Policia Local, Manuel Ruiz, ha visitat aquest divendres l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Caldes de Montbui per fer entrega del vehicle. Durant la trobada, també ha agraït als voluntaris i voluntàries la seva tasca, especialment durant aquest estiu per la prevenció d’incendis i les tempestes.

Darrera actualització: 26.08.2022 | 13:43