Programació especial de Joventut durant el confinament «Joves Confitades»

Divendres, 3 d'abril de 2020 a les 13:53

L’Ajuntament, conjuntament amb Aire_EC de Caldes, han dissenyat una programació especial pels joves durant el confinament. De dilluns a dissabtes, a les 17 h, trieu quina temàtica preferiu, el dijous toca cuinar i a partir d’aquest dilluns i fins el 13 d’abril pengeu una foto creativa.

L’Ajuntament de Caldes de Montbui, conjuntament amb els educadors de carrer Aire_EC de Caldes, han dissenyat una programació especial adreçada als més joves durant aquest període de confinament:

 

#quèprefereixes

De dilluns a dissabte, a les 17 h, organitzem el top ten de preferències stories. Tria sobre diferents temàtiques amb el hashtag #quèprefereixes

 

#tocacuinar

Cada dijous, a les 18 h, un nou post a Instagram amb una nova recepte de cuina. Si t’agrada cuina #tocacuinar et proposarà una nova recepte a fer, anima’t i participa!

 

#tocacasa

A partir d’aquest dilluns 6 d’abril i fins el dilluns 13 d’abril, pengeu una fotografia creativa, divertida, diferent... de les teves vacances de primavera a casa a instagram. Pot ser una foto d’un dia de platja a la terrassa, d’un dia a la muntanya de roba, el que vulgueu!

Publiqueu la vostra foto etiquetant @eltoc amb el hashtag #tocacasa. Votareu fins dilluns 13 d’abril quines us agraden més i les millors s’exposaran a l’Espai Jove El Toc quan acabi el confinament.

 

Animeu-vos i participeu de la programació Joves Confitats.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Twitter: @espaijoveElToc

Instagram: @eltoc

@aire_ec

#quèprefereixes

#tocacuinar

#totacasa


 

Darrera actualització: 06.04.2020 | 08:18

Enllaços

Imatges