Procés selectiu per a la constitució d’una borsa de treball de professor/a de música de diverses especialitats.

Dimecres, 15 de juliol de 2020 a les 11:13

El termini de presentació de sol·licituds per prendre part del procés selectiu per la borsa de treball de professor/a de música de diverses especialitats és del 16 de juliol fins al dimarts 4 d’agost. Consulteu les bases a www.caldesdemontbui.cat

En data 7 de juliol de 2020, mitjançant el Decret d’Alcaldia número 962/2020, es van aprovar les bases reguladores i la convocatòria, mitjançant el sistema de concurs-oposició, per a la constitució d'una borsa de treball de Professor/a de música de diverses especialitats (llenguatge musical, piano, flauta travessera, violí, viola, clarinet, bateria i percussió, cant, saxo, guitarra i violoncel).

El termini de presentació de sol·licituds per prendre part del procés selectiu és de dijous dia 16 de juliol de 2020 al dimarts dia 4 d'agost de 2020, ambdós inclosos.

Cal omplir la sol·licitud específica per aquest procés i presentar-la signada juntament amb tota la documentació que es demana a les bases de la convocatòria, en alguna de les formes següents:

  • en línia, mitjançant el tràmit de sol·licitud general en el web corporatiu

  • presencialment al Registre General de l'Ajuntament (OAC) de dilluns a divendres de 8.00h a 14.00h (cal sol·licitar cita prèvia al 938655656)

  • a les oficines de Correus mitjançant correu administratiu

Consulteu les bases i descarregue-vos la sol·licitud específica en els documents adjunts o en aquest enllaç.


 


 

Darrera actualització: 15.07.2020 | 12:51