Preparats per a un Nadal Termal

Dilluns, 2 de desembre de 2019 a les 00:00

Caldes de Montbui, gràcies al tret de sortida que fa la Fira de Nadal, ja ha començat ambientar els carrers i es prepara per a unes festes il·luminades, sonoritzades i plenes de vida

Isidre Pineda, alcalde

El divendres a la tarda, just abans de l’inici de la cocció del caldo termal que s’ha repartit durant la Fira de Nadal, es va encendre l’enllumenat que guarnirà la vila durant aquestes festes. La inauguració de la il·luminació nadalenca es va fer a la plaça de la Font del Lleó, amb l’alcalde i  membres del govern i amb multitud de famílies que esperaven veure il·luminar-se la gran bola d’arbre de Nadal que llueix al mig de la plaça.

I dissabte al matí, coincidint amb l’obertura de la Fira, es va estrenar la megafonia de les festes 2019/2020.

L’enllumenat i la megafonia de Nadal són dos projectes que assumeix l’Ajuntament de Caldes de Montbui per dinamitzar aquestes festes i donar vida als principals eixos de passeig i comercials del municipi.

L’enllumenat s’encendrà cada dia fins al 6 de gener, de les sis de la tarda a la una de la matinada.

La megafonia sona de 10 a 14 h i de 17 a 20.30 h seguint aquest calendari: el cap de setmana de la Fira de Nadal, el cap de setmana del 14 i 15 de desembre i cada dia a partir del 21 de desembre i fins al 5 de gener (excepte l’1 de gener).

La megafonia emetrà el mateix que emet l’emissora municipal Ràdio Caldes, que durant la campanya de Nadal ajusta els seus continguts a les necessitats dels carrers calderins i emet musica nadalenca i falques d’establiments comercials calderins.

Darrera actualització: 03.12.2019 | 13:46

Imatges

Enllumenat de Nadal de la plaça de la Font del Lleó