Preinscripció a les escoles bressol municipals. Curs 2020-2021

Dimecres, 13 de maig de 2020 a les 11:09

El procés de preinscripció a les escoles bressol municipals serà del 25 de maig al 2 de juny Un procés que enguany, a causa de les circumstàncies extraordinàries per la COVID19, tindrà uns dies específics per atendre les preinscripcions presencials. Consulteu calendari.

L’Ajuntament de Caldes de Montbui,, que té delegades les competències per al procés de preinscripció i matrícula a les escoles bressol municipals ha establert que el procés de preinscripció a les escoles bressol municipals serà del 25 de maig al 2 de juny. Un procés que enguany, a causa de les circumstàncies extraordinàries per la COVID19, tindrà uns dies específics per atendre les preinscripcions presencials.

Així, com a prevenció davant el coronavirus, es promou la preinscripció telemàtica, i el tràmit es podrà fer tot en línia, a través del web de l’Ajuntament de Caldes de Montbui.

S’estableixen les diferents fases del procés:

  • Publicació de l’oferta de places: 22 de maig

  • Presentació de sol·licituds: del 25 de maig al 2 de juny (ambdós inclosos)

  • Publicació de llistes amb el barem: 9 de juny

  • Reclamacions: del 10 al 12 de juny

  • Sorteig públic per determinar l’ordenació de sol·licituds: 12 de juny

  • Publicació de les llistes d'alumnes admesos i llista d’espera: 16 de juny

  • Període de matriculació: del 22 al 26 de juny

S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar el tràmit electrònic o bé per l’enviament de la sol·licitud juntament amb la documentació necessària - o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica de l’escola sol·licitada en primera opció.

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per a dur a terme el procediment telemàtic, i amb l’objectiu de garantir l’equitat, disposaran d’uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. Així, la preinscripció presencial estarà disponible els dies 29 de maig i 2 de juny. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia a l’escola bressol que les famílies hagin escollit en primera opció.

Preinscripció telemàtica

Amb IdCATMòbil o certificat digital http://www.caldesdemontbui.cat

Mitjançant correu electrònic a l’escola sol·licitada en primera opció adjuntant la sol·licitud juntament amb la documentació

 

Preinscripció presencial amb cita prèvia

Divendres, 29 de maig de 9.30 a 12.00 hores

Dimarts, 2 de juny de 16.00 a 18.00 hores,

 

Consulteu els webs de les escoles o truqueu al telèfons:

EB El Gegant del Pi: 93 865 20 02

EB La Lluna: 93 862 75 96  

Àrea de Serveis Personals: 93 862 70 24

 

Per a la publicació de les llistes amb els barems i de les llistes definitives de l’alumnat admès s’enviarà una comunicació al mòbil de la persona que hagi fet la preinscripció.

Per a la presentació d’una reclamació caldrà presentar una instancia a la seu electrònica o enviar un correu electrònic.


 

La matrícula també es podrà fer de forma telemàtica amb:

IdCATMòbil o certificat digital o

Mitjançant correu electrònic adreçat als centres


També hi haurà l’opció de fer la matrícula de forma presencial amb cita prèvia emplenant un formulari o bé trucant al telèfon 93 862 70 24.

 

Consulteu la documentació que cal presentar i els criteris de prioritat en l’admissió dels infants i barems a aplicar, en els document adjunt.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

#preinscripció

#escoles bressol

Darrera actualització: 22.05.2020 | 08:06