Participeu en l’acte en línia "Per un Caldes lliure de violències masclistes, totes les veus sumen"

Divendres, 6 de novembre de 2020 a les 10:20

Amb motiu del 25de novembre, l’Ajuntament està organitzant un acte en línia obert a tota la ciutadania, que es farà el 28 de novembre, per unir diferents veus i missatges. Sumeu-vos a la iniciativa enviant un correu electrònic a igualtat@caldesdemontbui.cat abans de l’11 de novembre.

Amb motiu del 25 de novembre, Dia internacional per l'erradicació de les violències masclistes i dins la campanya impulsada per la Regidoria d'Igualtat, Feminisme i Polítiques LGBTI+ #Caldeslliuredeviolències l’Ajuntament proposa a la ciutadania participar en l'acte reivindicatiu "Per un Caldes lliure de violències masclistes, totes les veus sumen", que es farà el dissabte 28 de novembre el matí.

L’objectiu de l'acte en línia és unir diferents veus, missatges, compromisos i expressions artístiques en un acte conjunt obert a tota la ciutadania.

Per tal de fer un acte dinàmic es demanarà que les intervencions tinguin una durada determinada. Si esteu interessades a participar-hi només cal que envieu un correu electrònic a igualtat@caldesdemontbui.cat, abans del dimecres 11 de novembre a les 20 h.

La violència masclista és aquella "aquella que s'exerceix contra les dones com a manifestació de la discriminació i de la situació de desigualtat en el marc d'un sistema de relacions de poder dels homes sobre les dones i que, produïda per mitjans físics, econòmics o psicològics, incloses les amenaces, les intimidacions i les coaccions, tingui com a resultat un dany o un patiment físic, sexual o psicològic, tant si es produeix en l'àmbit públic com en el privat" (Llei catalana 5/2008, del 24 d'abril, del dret de les dones a erradicar la violència masclista)

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@icdones

#Caldeslliuredeviolències

#25N

Darrera actualització: 06.11.2020 | 10:22

Imatges