Parc dels Reis Mags d'Orient

Divendres, 11 de desembre de 2020 a les 14:15

Com a alternativa a la cavalcada de Reis, els dies 3, 4 i 5 de gener els Reis Mags d’Orient s’instal•laran al parc de Can Rius per saludar i recollir les cartes de tots els infants de Caldes de forma segura 

Herald, missatger dels Reis Mags d'Orient

Laia Cuscó, regidora de Cultura

L’herald, el missatger dels Reis Mags d’Orient, ha presentat avui en roda de premsa com serà la visita de ses majestats a Caldes de Montbui els propers 3, 4 i 5 de gener amb la col•laboració de la Comissió Pro Cavalcada de Reis i l’Ajuntament. Acompanyat de Laia Cuscó, regidora de Cultura, han exposat el plantejament d’enguany per tal de complir amb totes les mesures de control de la Covid-19.
Aquest any, degut a la situació de pandèmia, no es durà a terme la tradicional cavalcada de reis. Com a alternativa adient al control de la Còvid-19, ses majestats han decidit instal•lar-se al parc de Can Rius durant 3 dies per tal de saludar i recollir les cartes dels infants de Caldes de Montbui de la forma més segura. 
Per accedir al recinte caldrà reservar l’entrada gratuïta, o bé de forma telemàtica a www.caldescultura.cat a partir del 16 de desembre a les 10h del matí, o de forma presencial a les instal•lacions d’El Toc durant els dies 16, 17 i 18 de desembre de 10 h a 13 h i de 17 h a 19 h.
Del 16 al 30 de desembre les entrades estaran reservades per residents de Caldes de Montbui, a partir del 30 de desembre s’obrirà la reserva a residents d’altres municipis.
La visita als Reis Mags es farà en horari de 16 h a 20:30 h i tindrà una durada prevista de 30 a 45 minuts aproximadament.  Cada entrada correspon a un grup amb un màxim de 6 persones i dret a una visita a un dels reis. Així doncs, cada grup haurà d’indicar el nombre de persones que l’integraran i a quin rei li voldran entregar la carta. 
Al llarg del recorregut caldrà dur mascareta, mantenir la distància de seguretat i seguir les indicacions dels ajudants reials. 

Les cartes a ses majestats es podran donar en mà o enviar per e-mail a reismagscaldes@gmail.com.

Darrera actualització: 11.12.2020 | 21:39