Obres a la piscina antiga per una climatització més saludable i més eficient

Dilluns, 4 de març de 2019 a les 10:00

L’Ajuntament instal·la un nou sistema de climatització a la piscina antiga del Complex Esportiu Les Cremades que millora la qualitat de l’aire i augmenta l’eficiència energètica de l’equipament

     Regidora d'Esports Núria Carné

La renovació d’equipaments esportius de principis d’any afegeix millores també en la piscina coberta antiga del Complex Esportiu Les Cremades. En aquest espai s’introdueix un nou sistema  de climatització per a la millora de la qualitat de l’aire de tot el recinte.

Les obres comencen a principis d’abril tindran una durada d’uns dos mesos i, excepte de manera puntual, permetran mantenir l’ús de les instal·lacions.

Amb l’obra projectada es garanteix una millor renovació de l’aire i una millor regulació de la humitat relativa. Això suposa augmentar el confort de les persones usuàries i evitar la degradació dels tancaments i de l’estructura de l’edifici que provocava la situació actual.

A més d’aquests beneficis, el nou sistema de climatització augmenta l’eficiència energètica de l’equipament. L’obra, adjudicada i iniciada durant el mes de març, té un cost de 118.440 € i compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona per un import de 50.000 €.

 

La piscina antiga continua oferint un gran valor al Complex Esportiu Les Cremades. Gràcies als serveis complementaris de les dues piscines es dóna resposta a una gran demanda de cursos i cursets intensius de natació adreçats a les escoles o a particulars, i també a la tradició calderina d’esports d’aigua. En concret, la piscina antiga s’utilitza majoritàriament per als entrenaments de les seccions de Natació i de Waterpolo del Club Natació Caldes i per als usos d’esportistes individuals del Complex Esportiu Les Cremades.

 

Darrera actualització: 04.03.2019 | 12:38