Obert el procés de pressupost participatiu de joventut, Nervi Jove 2022

Dimarts, 18 de gener de 2022 a les 00:00

Arrenca la novena edició del Nervi Jove, el projecte de pressupostos participatius de joventut de Caldes de Montbui amb un pressupost total de 6000 € per destinar a activitats proposades pel jovent

La joventut de Caldes pot tornar a presentar, votar i dur a terme les seves pròpies activitats gràcies als pressupostos municipals participatius, Nervi Jove. Comença una nova convocatòria en la qual el jovent es pot implicar directament en les polítiques de joventut del municipi. Per fer-ho, La Regidoria de Joventut ha destinat la quantitat de 6.000 € al projecte de pressupost participatiu que enguany arriba a la seva novena edició.

El període de recollida de propostes serà fins al dia 9 de febrer. En el procés participatiu hi poden formar part tots aquells joves de Caldes de Montbui, de 12 a 30 anys, que vulguin organitzar o donar suport a una activitat juvenil. Les accions poden ser puntuals o amb continuïtat en el temps i es demana que siguin propostes possibles i realistes, valorables tècnica i econòmicament, tolerants i respectuoses. Per al desenvolupament de cada activitat hi ha establert un màxim de 600 €.

Les aportacions es poden fer en grup o bé individualment i es poden presentar via web, amb el formulari https://bit.ly/FormulariNerviJove2022, o bé omplint les butlletes que es troben a l'Espai Jove El Toc i als instituts de Caldes.

Totes les activitats seran liderades pels mateixos joves i comptaran amb el suport del personal tècnic de la Regidoria de Joventut, que ajudarà a planificar l'activitat, a pensar una campanya amb cartells i un vídeo a l'Instagram de @eltoc per aconseguir vots virtuals.

El procés del Nervi Jove es tancarà el dia 11 de març amb la celebració de l'Assemblea Oberta en la qual es presentaran i s'acabaran de votar les diferents activitats per decidir quines tindran finançament municipal del Nervi Jove.

Darrera actualització: 16.02.2022 | 08:50