Noves sales de màquines al CEM Les Cremades

Dijous, 4 de juliol de 2019 a les 00:00

Les activitats de musculació i cardiovasculars es realitzen ara en espais diferents fet que millora la utilització de les instal·lacions i del servei per part de les persones usuàries

El CN Caldes, empresa adjudicatària del Complex Esportiu Municipal Les Cremades, ha realitzat un seguit de reformes a la Sala de Màquines on fins ara es feien les activitats de càrdio i musculació, que ara es fan en sales separades. Aquesta nova distribució suposa una ampliació dels espais destinats a les diferents activitats i una millora per les persones que utilitzen el gimnàs ja que ha permès incorporar noves instal·lacions i nous serveis. Amb la nova distribució, les activitats de pes lliure i musculació s’ofereixen a la planta inferior, en un espai de 130m2, on abans hi havia la zona d’esquaix; i a la nova sala sala de càrdio i tonificació, de 420m2, hi ha diverses zones per a la realització de les activitats (cintes, bicicletes, elíptiques, steps i rems) amb 22 màquines cardiovasculars amb connexió a internet, una nova zona de treball funcional i una sala exclusiva per a ciclo amb 30 bicicletes, que permet ampliar l’oferta de ciclo indoor virtual.

La millora de la sala de màquines va ser precisament una de les qüestions apuntades per les persones usuàries que van respondre l’enquesta feta des de l’Ajuntament entre el 25 de febrer i el 7 de març d’aquest any. Tanmateix, des del CN Caldes es constata que un 45% dels socis que utilitzen aquestes instal·lacions demanaven aquesta millora, que el Club volia realitzar si continuava amb la concessió administrativa del Complex Esportiu Les Cremades. Una concessió que, després del concurs corresponent, es va fer efectiva a principis del 2018.

Amb aquesta remodelació, el CN Caldes actualitza i modernitza les instal·lacions del CEM Les Cremades, adaptant-les a les noves tendències del sector, on preval una cultura més dirigida a la salut, amb activitats més funcionals, i renovant-les a nivell tecnològic, amb el canvi de tota la maquinaria cardiovascular d’analògica a digital i amb connectivitat a la xarxa.

La regidora d’Esports Núria Carné, Artur Cardona, gerent del CN Caldes, Xavier Madorell, membre de la Junta, i Cesar Rabiña, responsable de fitness i activitats dirigides del CN, han explicat aquest matí en roda de premsa la remodelació que s’ha fet.

     Núria Carné, regidora d'Esports

Xavier Madorell, membre de la Junta del CN Caldes

    Artur Cardona, gerent del CN Caldes

Darrera actualització: 04.07.2019 | 10:13