Nova trobada de la Taula de Comerç

Divendres, 15 de febrer de 2019 a les 13:00

La segona trobada de la Taula de Comerç, reunida aquest dimecres 13 de febrer, recull una vintena de propostes per millorar el sector comercial a Caldes, i que es votaran el 6 de març

La sessió va estar conduïda per Eva Cabrera, experta en comerç i gerent de centres comercials urbans, que - mitjançant dinàmiques de treball - va proposar una pluja d’idees entre les persones assistents (comerciants i representants tècnics i polítics de l’ajuntament) a partir de la interpretació dels diferents roles que intervenen en el comerç. Així, les assistents van proposar idees pensades des dels diferents punts de vista: comercial (comerciants i clients) i municipal.

Presidida per la regidora de Desenvolupament Econòmic, Núria Carné i pel regidor de Turisme i Termalisme Isidre Pineda, a la trobada van assistir-hi 17 representants de diferents sectors comercials de Caldes: electrodomèstics, tèxtil, sabates, perruqueria, òptica, alimentació i consum, i restauració.

Les propostes recollides es votaran a la propera trobada de la Taula de Comerç que tindrà lloc el 6 de març. La votació servirà per triar la o les propostes que es volen portar a terme amb la dotació pressupostària de 20000€.

L’objectiu e la Taula de Comerç és dissenyar un Pla Estratègic del Comerç a Caldes, i per això es posa a disposició del sector el pressupost de 20000€.

Les trobades de la Taula de Comerç són sempre obertes. Es fan en dimecres a les Cases dels Mestres i en horari adequat pel comerç: entre les 15 h i les 16:45 h.

Per més informació, cal adreçar-se al Servei Empresa del Centre de Desenvolupament Econòmic Local La Piqueta situat al c7 Dr. Delger, 5, trucar als telèfons 93 862 70 25 o enviar un correu electrònic a l’adreça serveiemprfesa@caldesdemontbui.cat

Darrera actualització: 15.02.2019 | 13:53