Nou servei de Salut per a joves a l’Espai Jove El Toc

Divendres, 26 de març de 2021 a les 10:10

L’Espai Jove El Toc acull el nou servei de Salut per a joves amb l’objectiu d’informar i assessorar sobre drogues, sexualitat, alimentació i hàbits saludables

Laia Cuscó, regidora de Joventut

A través de l’Espai Jove El Toc, l’Ajuntament de Caldes de Montbui posa en marxa un servei de Salut per a joves, amb l’objectiu d’informar i assessorar al voltant de les drogues, la sexualitat, l’alimentació i la promoció d’hàbits saludables, complementant els tallers que es realitzen als instituts en matèria de salut jove des de l’any 2008. 

Laia Cuscó, regidora de Joventut, i David Sanitjas, responsable del servei, van presentar ahir, en roda de premsa, la iniciativa sorgida de les línies estratègiques del Pla Local de Joventut 2017-2021, en les que la Regidoria de Joventut treballa en l’eix de polítiques d’emancipació. Dels cinc àmbits que engloba aquest eix —educació i formació, treball, salut, habitatge, mobilitat i cultura— s’ha prioritzat i avançat en l’àmbit de la salut. El plantejament és que l’emancipació i la construcció de projectes vitals no són possibles sense la salut, entesa com a benestar en un sentit global: benestar físic, emocional, afectiu i social.

Funcionament del servei de Salut per a Joves

El servei de Salut per a Joves, és gratuït i està dirigit a joves de 12 a 30 anys, familiars i professionals que estiguin interessats en orientació i assessorament sobre temes de salut que els puguin inquietar o pels quals puguin sentir curiositat, dubtes o necessitat d’informació.

Aquest servei es realitzarà a l’Espai Jove El Toc (C. Font i Boet 4) el segon i quart dijous de cada mes de 17 h a les 20 h. Qualsevol persona interessada, pot fer les seves consultes, bé físicament al propi equipament, o de forma  confidencial a través de Whatsapp o mòbil -Tel. 93 865 46 55  / 674 32 35 78-, Instagram -@eltoc- o email -eltoc@caldesdemontbui.cat-, en el mateix horari establert del servei. 

El servei oferirà, també, una programació de tallers monogràfics específics sobre temes d’interès i activitats dirigides a la prevenció de riscos en temes de salut. 
Els educadors de carrer es faran ressò del servei, de manera que els i les joves calderins i calderines sàpiguen que tenen un lloc on acudir i fer consultes en temes de salut.

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@eltoc
#salutjovealtoc

 

Darrera actualització: 26.03.2021 | 15:12