Nou èxit de les Jornades de les Cireres

Dimecres, 10 de juliol de 2019 a les 00:00

Més de 3500 persones han passat per la vintena d’establiments que han participat a les Jornades Gastronòmiques de les Cireres celebrades a Caldes entre el 6 de juny i el 6 de juliol

Carme Germà, regidora de Turisme i Termalisme

Després de 15 anys de celebrar-se, es pot parlar de les Jornades Gastronòmiques de les Cireres com d’un projecte plenament consolidat a Caldes de Montbui, especialment pel que fa al cicle de sopars concerts d'estiu.

Gairebé una vintena d’establiments calderins han participat a la XVI edició de les Jornades Gastronòmiques de les Cireres que durant un mes ha ofert àpats i productes inspirats en la cirera primerenca, típica de l’horta calderina, i 10 sopars amb música en viu en bars i restaurants de la vila. Així, restaurants, fleques, pastisseries, gelateries i enoteques s’han afegit a aquesta fusió de propostes gastronòmiques, amb degustacions de plats, dolços i licors inspirats en la cirera.

A més de l’oferta gastronòmica, el programa s’ha ampliat amb 10 sopars concert amenitzats amb grups de música de la zona d’estils variats: jazz, blues, rithm&soul, flamenco chill, pop-folk acústic, pop-rock, country, música eclèctica, irlandesa, italiana, clàssica i cançons d'ara i sempre.

 

Darrera actualització: 10.07.2019 | 14:13