Modificacions del programa de Gent Gran Activa a partir del 7 de gener

Dijous, 7 de gener de 2021 a les 14:24

Amb les noves mesures de contenció de la pandèmia es produeixen modificacions en les activitats del programa de Gent Gran Activa. Les activitats d’interior, excepte l’assessorament en noves tecnologies, queden suspeses. Consulteu les noves propostes d’activitats i les que es mantenen al web

S’activa el Programa d’activitats socioeducatives per a la Gent Gran- context pandèmia amb la finalitat de continuar oferint una oferta d’activitats de dinamització a les persones grans, tot i les noves mesures de contenció de la pandèmia.

Aquest programa incorpora propostes com reptes setmanals per treballar l’activitat física i mental, reptes a l’aire lliure per realitzar de forma individual o en grup bombolla, acompanyament en l’ús de les tecnologies, grups telemàtics de conversa, entre d’altres activitats.

També es mantenen les següents activitats amb restriccions en el nombre de persones participants que no podrà ser superior a 6 persones.

  • Passejades pels entorns de Caldes, amb sortida de Les Cases dels Mestres i arribada a un parc de Caldes enllaçant amb l’activitat “Activa’t al parc”.

  • Activa’t als parcs.

En funció de la demanda de persones participants, l’oferta d'aquestes activitats s’adaptarà.

Queden suspeses totes les activitats d’interior del programa Gent Gran Activa, excepte l’assessorament individualitzat en noves tecnologies.

 

Informació i inscripcions a la consergeria de Les Cases dels Mestres.

 

Les Cases dels Mestres

T. 93 115 09 47

casesdelsmestres@caldesdemontbui.cat

Darrera actualització: 07.01.2021 | 14:24