Mishima, cap de cartell del Festival Molí de l’Esclop 2019

Divendres, 10 de maig de 2019 a les 00:00

El Festival Molí de l’Esclop acaba de confirmar l’actuació de Mishima pel 27 de juliol i ja s’han posat  a la venda les entrades a https://www.entrapolis.com/entrades/mishima-festival-moli-de-lesclop

Just quan el grup català acaba de presentar el seu primer disc en directe a totes les plataformes digitals, Mishima confirma la seva actuació al Festival Molí de l’Esclop de Caldes de Montbui, el dissabte 27 de juliol.

Les entrades (10€ on line i 15€ a taquilla) es poden comprar ja a https://www.entrapolis.com/entrades/mishima-festival-moli-de-lesclop

Els concerts de Mishima i Andrea Mir, la jove cantant, pianista i compositora que de presentar el seu projecte d’autor "Arribes tard”, tancaran el festival d’estiu de la vila termal.

Essencial saber...

  • El FME és el festival musical d’estiu de Caldes de Montbui i té lloc els dies 19 i 20 i 26 i 27 de juliol.
  • Les entrades es poden comprar on line per 10 €. Si encara queden entrades es vendran a taquilla per 15€.
  • Seguiu @festivalmolidelesclop i www.festivalmolidelesclop.cat per estar al dia de la resta de confirmacions del cartell 2019.
  • L’obertura de portes de totes les nits de festival es fa a les 20.30 h i s’ofereix servei de bar.
  • El concerts tenen lloc a la plaça del Molí de l’Esclop, un escenari natural que s’alça entre muralles medievals, entorns naturals i aigües termals.

Seguiu

@festivalmolidelesclop  - #FestivalMolidelEsclop2019  - www.festivalmolidelesclop.cat

@mishimabcn   - www.mishima.cat

@andreamirmusic - www.andreamirmusic.com

Darrera actualització: 10.05.2019 | 14:15