Millores tècniques a Ràdio Caldes

Dilluns, 8 de febrer de 2021 a les 11:00

Ràdio Caldes millora el seu equipament tècnic i convida a sumar-se a l’equip a tothom que desitgi fer ràdio, només cal sol•licitar-ho a radiocaldes@caldesdemontbui.cat

Ràdio Caldes disposa ja d’un nou equipament tècnic per emetre i editar els seus programes. Fins ara, l’emissora local només comptava amb un ordinador central des del que s’emetia la programació i s’editava. A dia d’avui, disposa de tres ordinadors que gestionen diferents tasques, descentralitzant la feina en un únic dispositiu, evitant els talls d’emissió.

L’ordinador central que fa de servidor, és on s’emmagatzemen tots els arxius i es fan les còpies de seguretat de tota la informació de manera automàtica. L’ordinador d’emissió, s’encarrega de reproduir els programes que s’escolten en antena, i l’ordinador d’edició serveix per editar els programes i músiques.

Amb aquest nou muntatge, per una banda es poden emetre els programes i per l’altra es pot fer l’edició per separat, amb l’avantatge que tots els arxius estan al PC del servidor connectat en xarxa. Per altra banda, el fet que cada ordinador disposi d’un ritme menor de treball, afavoreix el funcionament i durabilitat de l’equipament.

Ràdio Caldes té les portes obertes a totes aquelles persones que vulguin fer ràdio. Sigui de forma individual o en grup. Amb el suport de professionals, tècnics i periodistes, l’emissora convida a sumar-se a l’equip a tothom que hi estigui interessat.

Si teniu alguna idea de programa o secció envieu un correu electrònic a radiocaldes@caldesdemontbui.cat.

 

Darrera actualització: 08.02.2021 | 12:17