Millores al parc de l’Ametller

Dijous, 9 de maig de 2019 a les 13:30

Dins el projecte de millora dels espais verds del municipi, l’Ajuntament actua aquesta setmana al parc de l’Ametller

La Brigada Municipal treballa des d’avui i fins la setmana que ve en accions de millora del parc de l’Ametller, dins el projecte general d’actuacions en parcs i zones verdes urbanes pel qual s’ha actuat també a l’entorn del CAP, al parc del Bugarai i al parc de Can Rossell, entre altres.

Els treballs consisteixen en habilitar una zona àmplia i lliure d’elements a la feixa alta del parc, retirant mobiliari urbà, un parterre delimitador i dos pins amb massa inclinacions com per resultar segurs.

Pel que fa als jocs infantils que hi havia a la part inferior, seran reparats, repintats i traslladats  a la part superior del parc. I al lloc on fins ara hi havia els jocs s’habilita una zona d’esbarjo per a gossos, amb tancaments de seguretat i dispensadors de bosses per recollir excrements.

També es repassa el tancat que separa el parc del Torrent del Bugarai, es col·loquen taules de picnic, una cistella de bàsquet i aparcaments per a bicicletes, a més de fer una supervisió general a tots els elements de mobiliari urbà i jardineria existents.

Finalment, les plantes que s’han de treure per fer la nova zona de jocs seran replantades en altres espais del mateix parc.

Darrera actualització: 09.05.2019 | 13:36

Imatges

millores al parc de l'Ametller millores al parc de l'Ametller millores al parc de l'Ametller