Més d’un miler de persones desfilen pels carrers de Caldes durant la rua de Carnestoltes

Dilluns, 12 de febrer de 2024 a les 12:00

Una desena de comparses amb més de mig miler de participants i centenars de persones disfressades han desfilat pels carrers de Caldes aquest diumenge durant la rua de Carnestoltes

Èxit de participació del Carnestoltes 2024. Més d’un miler de persones han desfilat disfressades pels carrers de Caldes de Montbui, on s’han congregat també centenars de persones per veure passar la rua. Una desfilada que, en aquesta edició, ha estrenat un nou recorregut que ha començat i acabat al parc del Bugarai. D’aquesta manera, tan el parc com la pista esportiva del Bugarai s’han convertit en l’espai central del Carnestoltes, on s’ha celebrat el lluïment de les comparses i la posterior crema del ninot elaborat pels alumnes del Taller d’Art.

La festa, que en l’últim moment es va decidir canviar de dissabte a diumenge per l’amenaça de pluja, s’ha celebrat amb total normalitat i amb una important participació d’entitats, col·lectius i de persones a títol individual.

Més de mig miler de persones a les comparses

Una desena de comparses han participat al concurs de disfresses organitzat per la regidoria de Cultura. A més, abans de començar el concurs hi ha hagut més d’una trentena de persones que s’han inscrit a les categories individuals i de parella. El resultat del concurs per a cada categoria ha estat:

  • Individual (50 €): Piràmide
  • Parella (74 €): Superman i Catwoman
  • Petit grup (100 €): Barquers i barqueres
  • Comparsa petita (150 €): Homenatge a l'Arturo de Ball de Diables
  • Comparsa mitjana (200 €): Museu del Calderí de l'AMPA de l'Escola El Calderí
  • Comparsa gran (250 €): L'Hort del Farell de l'AFA de l'escola El Farell
  • Comparsa gegant (300 €): Aladdin i Jazmin de l'Escola d'Arts Escèniques Stage

En total s’han repartit 1.125 € en premis entre les diferents categories. A més, els grups de més de 10 persones reben un suport econòmic de 100 € per les despeses de material fungible. En general, la regidoria de Cultura destina 3.125 € a premis i ajudes als grups que participen al Carnestoltes.

Darrera actualització: 12.02.2024 | 13:41