Més de 30000 persones han visitat la 34a Fira de Nadal

Dilluns, 2 de desembre de 2019 a les 00:00

Un any més, la Fira de Nadal supera les xifres de visitants d'edicions anteriors que, amb 10000 litres de caldo servit, diumenge a primera hora de la tarda ja havia acabat el brou

Caldes ha viscut, un any més, una concorreguda Fira de Nadal que ha atret milers de visitants al llarg del cap de setmana. Segons els càlculs fets per l’organització, han visitat la fira més de 30000 persones entre els dos dies, que han passat per les 150 parades repartides des de la plaça de l’Església fins el final del carrer del Pont, passant per la plaça de la Font del Lleó, el carrer del Forn i la plaça de Can Rius. La plaça de l’Ü d’Octubre, el carrer Font i Boet i la plaça Catalunya, que han estat escenari d’activitats paral·leles a la fira, també han estat molt concorreguts.

La cocció del brou a la plaça de la Font del Lleó, que ja va començar divendres a la tarda, s’ha mantingut durant tot el cap de setmana, éssent un dels grans atractius d’aquesta fira de nadal, artesania, herbes i alimentació que cada any aplega més visitants a Caldes de Montbui. De fet, dimenge, a les 16h ja s’havia acabat el brou i no es van poder servir més racions. En total, se n’han servit 10000.

Les activitats paral·leles a la fira, com els tallers infantils, el Caga Tió, les sardanes, l’exposició de vehicles antics, el Movember Moustache Day també han tingut molta afluència de gent.

La valoració per part de l’organització de la fira i de l’ajuntament és molt bona.

Carme Germà, regidora de Turisme i Termalisme

Darrera actualització: 02.12.2019 | 12:13