Més de 3.000 persones van visitar l’espai d’entitats de la plaça Neus Català durant la Diada de Sant Jordi

Dilluns, 26 d'abril de 2021 a les 09:00

Èxit de públic del Sant Jordi més descentralitzat. Més de 3.000 persones van visitar l’espai d’entitats de la plaça Neus Català. Les parades de Pi i Maragall també van rebre un allau de ciutadans

La proposta de Sant Jordi 2021 descentralitzat en diferents espais del municipi ha estat un èxit de públic. El nou espai dedicat a les entitats de la plaça de Neus Català va rebre la visita d’unes 3.000 persones durant tota la jornada. De fet, durant la tarda del divendres hi va haver al voltant d’unes 300 persones de manera continuada en aquest espai. Les mesures de control d’accés van facilitar el compliment de les mesures de seguretat i del protocol fixat pel Procicat en la lluita contra la Covid-19.

L’eix central de la Diada de Sant Jordi, les parades de roses i llibres de l’avinguda Pi i Maragall, també va rebre un allau de ciutadans durant tot el dia. Fins el punt que a mitja tarda ja era gairebé impossible aconseguir trobar una rosa. La distància en què es van ubicar les parades i el fet d’haver tallat el carrera a la circulació va facilitar el moviment de les persones en tot moment.

El tercer espai on es van ubicar els actes de Sant Jordi 2021, el jardí de Santa Susanna, va reunir entre 100 i 200 persones segons el dia i l’espectacle. En aquest espai, habilitat especialment per aquest dia, és on es van concentrar les activitats culturals de les entitats. El divendres a la tarda, l’actuació de la colla gegantera i de la Coral del Calderí, així com també la Mostra de dansa de Stage van ser les activitats que més públic van congregar. Les actuacions del dissabte, la mostra de música amb Tot Música i el concert de l’Orquestra Municipal de Música van reunir també centenars de persones. En aquest cas, el control d’accés va permetre regular el moviment de públic en aquest espai.

Darrera actualització: 26.04.2021 | 14:15