Més de 300 infants i joves participen al Caldestiu 2022

Dimarts, 28 de juny de 2022 a les 14:45

El Caldestiu ha iniciat aquesta setmana les activitats de lleure, lúdiques i esportives adreçades a 305 infants, adolescents i joves, en el marc del Casal Municipal d’Estiu i del Club Jove

Aquest dilluns, uns 250 infants i adolescents d’entre 3 i 12 anys han començat el Casal d’Estiu a la zona esportiva municipal Les Cremades, el pati de l'escola el Farell i la piscina municipal del CEM Les Cremades, mentre que 55 joves d’entre 12 i 16 anys han iniciat el Club Jove, ubicat a l’escola Montbui i la piscina municipal del CEM Les Cremades.

El nombre de persones inscrites tornen a les xifres prepandèmia sense restriccions d’aforament i es recuperen les activitats en la seva totalitat. En aquest sentit, el Casal Municipal ofereix sortides i excursions locals, activitats aquàtiques, tallers, música i danses en horari de 9h a 13:30. Per la seva banda, el Club Jove ofereix, a més d’excursions locals, i tallers. activitats esportives i gimncanes, una sortida a un parc aquàtic, a la platja i a Port Aventura. L’horari del Club Jove també és de matí, de 9:30h a 14h, tot i que varia en funció de les activitats. Aquest programa és un complement a la programació de lleure que fa l'Espai Jove El Toc durant totes les tardes de juliol.

Pel que fa a la gestió dels casals, les empreses adjudicatàries són Ponrenc Assessors SL en el cas del Casal Municipal d’Estiu i Quiràlia en el cas del Club Jove.

Les activitats del Caldestiu, que s’allargarà fins el 29 de juliol, han estat presentades aquest dimarts al matí per la regidora de Joventut, Laia Cuscó i les directores d’ambdós casals.

Darrera actualització: 28.06.2022 | 14:53

Imatges