Membres calderins de la Cambra de Comerç signen el Llibre d’Honor de l’Ajuntament

Dimecres, 27 de novembre de 2019 a les 08:00

L’alcalde convida als calderins membres de la Cambra de Comerç de Barcelona a signar el Llibre d’Honor de Caldes de Montbui durant la cloenda de les Jornades d’Economia d’Acció Cívica Calderina

L’alcalde Isidre Pineda va cloure les XVI Jornades d’Economia i Empresa Familiar que organitza Acció Cívica Calderina i que van tenir lloc ahir al Balneari Termes Victòria. Durant la cloenda va voler retre homenatge a les quatre persones calderines que actualment formen part de la Cambra de Comerç de Barcelona convidant-les a signar el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Caldes de Montbui. Les rúbriques de Pere Barrios (Recam Laser), Anna Mas (Josep Muntal), Joan Anglí (Termes Victòria) i Roser Xalabarder (Nubur XXI) formen part d’aquest llibre dedicat a persones il·lustres i amb trajectòries destacades.

Per la taula de ponències van passar entre altres autoritats, el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, la presidenta d’Acció Cívica Calderina, Vicenta Pallarès, i els regidors David Través (Indústria, Empresa i Treball), Núria Carné (Comerç i Consum).

Darrera actualització: 27.11.2019 | 08:46