L’Onze de Setembre de Caldes de Montbui en imatges

Dilluns, 12 de setembre de 2022 a les 00:00

Discursos i ofrenes institucionals, cant coral, sardanes, castells i marxa de torxes han configurat l’11 de Setembre calderí. Consulta aquí el recull de fotografies del cap de setmana dedicat a la Diada

Les places de la vila han recuperat aquest cap de setmana tots els actes que són tradicionals a Caldes de Montbui amb motiu de la Diada Nacional.

La plaça de la Font del Lleó es va convertir en plaça castellera, amb les actuacions dels Escaldats i la Colla Sagrada Família, el dissabte a la tarda. Les colles van aixecar castells de 6 i pilars de 4 i Caldes va recuperar aquesta tradició interrompuda els últims dos anys.

La plaça de l’U d’Octubre es va convertir en plaça sardanista, amb l’actuació de la Cobla Ciutat de Terrassa i la ballada amb l’Agrupació Sardanista Calderina. Aquesta proposta nocturna també va tornar després de dos anys d’absència.

La Marxa de torxes convocada per l’Assemblea Nacional Catalana va recórrer altres places, a més d’aquestes dues, com ara la plaça Catalunya, la de l’Àngel i la de l’Església.

I, finalment, la plaça de l’Onze de Setembre va ser, el diumenge, l’espai de celebració de l’acte institucional i lliurament de les ofrenes de la Diada. Hi van col·laborar els Castellers de Caldes amb el seu Pilar de la Senyera i corals calderines, que es van unir per interpretar “El Cant de la Senyera” i l’himne “Els segadors”.

Recupereu imatges de la Diada Nacional 2022 a Caldes de Montbui en aquest àlbum de fotografies.

Darrera actualització: 14.09.2022 | 08:59