L’Escola Municipal de Música ofereix mantenir l’aprenentatge musical de l’alumnat durant el confinament

Dimecres, 25 de març de 2020 a les 00:00

El professorat de l'EMM Joan Valls s'està posant en contacte amb l'alumnat per fer el seguiment de les assignatures de música des del confinament i oferir classes virtuals d'instument 

L’EMM Joan Valls, i com que ningú pot preveure quant durarà aquesta situació de confinament a causa de la pàndemia del coronavirus, ha iniciat una mesura de contacte amb l’alumnat a fi de que no desconnecti de l’aprenentatge musical.

En aquest sentit, l’equip de professorat ha adreçat una carta a l’alumnat i a les famílies amb menors a l’escola, explicant que “degut al confinament obligatori que estem patint per fer front a la pandèmia del coronavirus, l’EMM Joan Valls ha acordat estar en contacte amb els alumnes via whatsapp, skipe o correu electrònic per fer un seguiment en el seu aprenentatge musical” i avisant que el professorat de l’escola es posarà en contacte amb l’alumnat per informar, en cada cas, de com es farà el seguiment de les diferents assisgnatures.

Informació sobre les quotes

Malgrat, l’esforç que es realitza des de l’Escola de Música per mantenir la formació a distància, des de l’Ajuntament s’entén com una atenció a l’alumnat, però no es cobrarà aquest servei. Des del consistori s’ha acordat aturar temporalment el cobrament de les quotes corresponents, que només contemplaran els serveis prestats amb normalitat. Per tant, quan tot es normalitzi, es passarà el cobrament de les quotes corresponents fins a la meitat del mes de març i de la resta de serveis que es puguin prestar més endavant quan es torni a la normalitat.


 

Darrera actualització: 25.03.2020 | 11:44