L’Escola de Música Joan Valls insonoritza una de les aules per adaptar-la acústicament i millorar la qualitat del so

Divendres, 5 de novembre de 2021 a les 13:00

La insonorització d’una de les aules de l’Escola de Música Joan Valls és una de les inversions més destacades d’aquest curs en què l’escola de música supera els 260 alumnes matriculats

L’aula 3 de l’Escola de Música Joan Valls està insonoritzada. Les obres han servit per instal·lar l’aïllament acústic a la paret que separa l’aula del laboratori de fotografia del Taller d’Art Manolo Hugué. Es tracta, de fet, un espai compartit entre els dos centres i que, de forma puntual, també utilitzen algunes entitats.

L’Ajuntament ha invertit 3.624,35 euros en les obres per dur a terme aquesta insonorització que han consistit en la instal·lació dels panells que permeten adequar acústicament l’espai. Amb aquesta intervenció, s’ha millorat de forma significativa la qualitat de so en aquesta aula, i s’ha evitat la reverberació.

Un curs en què l’escola ja té 264 alumnes matriculats des de nadons fins a adults. De fet, aquest passat mes d’octubre, el centre ha registrat una afluència inusual de noves matricules.

Un curs amb moltes novetats en l’oferta formativa

Una de les principals novetats del curs és un nou mòdul de teatre musical. Una formació que s’ofereix a l’alumnat de més de 12 anys que hagi superat el nivell elemental de música i en el qual s’impartiran totes les disciplines que engloba aquest gènere: cant, interpretació, coreografia, interacció, moviment coral, etc. Es tracta d’una aposta multidisciplinari i transversal impartit per tres professors amb gran experiència en el món dels musicals.

L’altra novetat significativa és la creació d’un grup de sensibilització musical de P3 pels alumnes que no disposen d’aquesta formació al seu centre escolar o de fora del municipi.

Darrera actualització: 05.11.2021 | 12:51