L’Escola de Música Joan Valls està de concerts

Dimecres, 26 de febrer de 2020 a les 00:00

Durant aquests primers mesos de l'any, l'Escola Municipal de Música Joan Valls organitza concerts intercanviant la joventut dels estudiants amb l'experiència de Eudald Buch i Rafel Sala

Aquests primers mesos s’ha pogut gaudir de diferents propostes musicals de l’Escola Municipal de Música Joan Valls. El divendres 31 de gener el pianista Eudald Buch, que actualment està ampliant estudis al Conservatori Tchaikovsky de Moscou, va visitar la Sala Noble de Can Rius per oferir un recital amb obres de Bach, Beethoven i Schumann. La sala estava plena a vessar i tothom va gaudir molt del virtuosisme del jove pianista. Tot i la seva joventut va oferir una mostra de diferents estils amb una maduresa musical exquisida.

La següent setmana va ser el torn dels alumnes de l’Escola Municipal de Música. Durant tota la setmana van celebrar les audicions del primer quadrimestre, on els instrumentistes van mostrar el treball fet al llarg dels primers mesos del curs a les seves famílies i als seus companys. En aquesta actuació, es va poder escoltar nens de 8 anys mostrant el seu talent fins a adults, tota una lliçó de que la feina ben feta dona els seus resultats. Clàssic, modern, solistes, combos, cambra…. Tot una mostra del què s’hi fa a Joan Valls.

Finalment, el divendres 21 de febrer, l’exprofessor de guitarra del centre, ja jubilat, Rafel Sala va fer una visita per oferir un concert titulat “La guitarra al modernisme”. A la Sala de Plens de l’Ajuntament hi van sonar obres de Tàrrega, Viñas i Ferrer, entre d’altres. Mig centenar de persones van poder gaudir de la música i de les explicacions del nostre estimat Rafel.

Però la cosa no s’acaba aquí. Hi ha més activitats programades, per a tots els públics. El diumenge 15 de març al matí, els alumnes de guitarra del centre participaran a la Guitarrada conjunta que es farà a l’Escola de Música de Palau de Plegamans, on s’oferirà un concert al migdia. El mateix diumenge 15 a la tarda l’Orquestra Municipal de Caldes oferirà un concert a les 18 h a Can Rius dins del marc de la Fira de l’Olla i la Caldera. El concert porta per títol «Música per als escenaris»: del Ballet a les operetes i comptarà amb la col·laboració de l’Orquestra del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, tot sota la batuta del director Borja Mascaró.

Pels més petits hi ha la proposta de la Llegenda d’en Joan Serrallonga, un espectacle d’uns 40 minuts de durada que combina música i narració i que es farà a la Sala Noble de Can Rius el dissabte 28 de març a les 17.30h.

L’entrada és lliure a tots els concerts, us hi esperem!

Darrera actualització: 27.02.2020 | 08:08