L’Escola d’Adults El Roure Gros també forma educadors

Dimarts, 16 de gener de 2018 a les 00:00

El taller Parlar en públic, organitzat per l’Escola d’Adults i impartit per la cantant calderina Adela Poch, aplega 17 formadors de diferents àmbits de la formació reglada i no reglada

17 formadors han participat en la cinquena edició de Formació per a formadors que organitza l'Escola d'Adults El Roure Gros. En aquesta ocasió s’ha fet, el divendres 12 de gener, el taller titulat “Parlar en públic”, a càrrec de la cantant calderina Adela Poch. L’acció ha tingut una durada de tres hores i s’ha ubicat a la Sala A de Les Cases dels Mestres.

La dinàmica de divendres s’ha dividit en quatre parts: teoria sobre el funcionament de la veu; orientacions i tècniques per aprofitar i projectar la veu adequadament; tècniques de relaxació del cos i de la veu i posada en pràctica de tot el què s’ha après durant el taller.

La finalitat d'aquests tallers que s'organitzen des del Roure Gros és compartir espais i experiències amb formadors que treballen en diferents àmbits de la formació reglada i no reglada.

Darrera actualització: 16.01.2018 | 12:35