L’Escola d’Adults comença el curs amb gairebé 340 alumnes i el relleu a la direcció

Dilluns, 19 de setembre de 2022 a les 00:00

El curs 22-23 de l’Escola d’Adults el Roure Gros arrenca aquest 19 de setembre amb aproximadament 340 alumnes matriculats en la quarantena de cursos que ofereix i el relleu a la direcció

L’Escola d’Adults el Roure Gros comença dilluns 19 de setembre el nou curs. Ho fa amb gairebé totes les places cobertes. Aquest curs hi ha matriculats aproximadament 340 alumnes a la quarantena de cursos que ofereix. Unes dades que recuperen el nivell pre pandèmia i que, de fet, se situen per sobre. En concret, aquest curs s’han matriculat unes 75 persones noves i, en alguns casos, s’ha hagut d’obrir llista d’espera en determinades assignatures.

Entre les noves formacions disponibles pel curs 22-23 hi ha “Vídeo digital de creació” els dimecres de 17.15 h a 18.45 h, “Història de la literatura i el pensament” els dimarts de 18.45 h a 20.15 h, “Món actual” els dilluns de 17.15 h a 18.45 h o “Informàtica amb el teu portàtil” que s’ofereix els dimarts i els dijous de 17.15 h a 18.45 h. Entre la nova oferta formativa d’aquest any destaca el curs de “Història de Caldes”, que s’ofereix els dijous de 17.15 h a 18.45 h, que ha tingut una molt bona acollida entre la ciutadania.

A banda dels nous cursos, que s’afegeixen a les formacions més tradicionals de l’Escola d’Adults, aquest curs també s’han hagut d’ampliar les places disponibles a formacions relacionades amb l’ús de les noves tecnologies com la de “Mòbils i tauletes”. En altres casos, s’ha apostat per reduir el nombre d’alumnes per donar una atenció més personalitzada.

Relleu a la direcció

Una altra de les novetats d’aquest curs a l’Escola d’Adults és el canvi en la direcció. Aquest setembre s’ha estrenat en el càrrec Aurora Vela, professora de l’Escola d’Adults des del 1991. Amb el canvi, Vela pren el relleu a Gemma Garriga que ha estat a la direcció del centre durant els últims 13 anys.

La nova directora té com a objectiu donar més visibilitat a l’escola d’adults i l’activitat que desenvolupen a les instal·lacions de les Cases dels Mestres. De moment, aquest curs ja s’han diversificat els horaris per intentar arribar a més públic. Tot plegat, amb la voluntat d’arrelar-se més al municipi.

Darrera actualització: 19.09.2022 | 15:13