L’Escaldàrium i els recursos termals de Caldes protagonistes d’una sèrie documental d’Amazon Prime Video

Dimecres, 12 de juliol de 2023 a les 11:00

Caldes serà la protagonista d’un dels capítols de la sèrie documental “Amazing Spa Towns of Europe” que s’emet per Amazon Prime Video en què es promocionaran els recursos termals i l’Escaldàrium

Caldes de Montbui serà el municipi protagonista d’un dels episodis de la segona temporada del programa “Amazing Spa Towns of Europe” que s’emet per Amazon Prime Video. La nova temporada de la sèrie s’estrenarà el 2024 i actualment s’han començat a gravar els diferents capítols. En el cas de Caldes, el rodatge s’ha dut a terme durant el passat cap de setmana, coincidint amb l’Escaldàrium. De fet, la festa del Foc i de l’Aigua serà una de les protagonistes principals del capítol i es gravarà tota la festa com a exemple d’unió de l’aigua termal i cultura.

La sèrie documental, produïda per la productora britànica Globetrotter i presentada per Ellen Coughlan, farà un repàs dels recursos termals del municipi. Per això, ha visitat les termes romanes, la Font del Lleó, el safareig termal i la resta de safareigs, el camí del foment, els balnearis i altres establiments i comerços amb productes termals. Un capítol que, a la vegada, servirà com a promoció turística del municipi arreu del món a través d’una de les principals plataformes d’streaming. De fet, inicialment, la sèrie es podrà veure a les plataformes d’Amazon Prime Video als Estats Units i al Regne Unit.

A banda de Caldes de Montbui, en aquesta segona temporada de la sèrie documental la protagonista viatjarà a 6 altres municipis termals d’Europa com Mondorf-les-Bains (Luxemburg), Mariánské Lázně (República Txeca) o Baden bei Wien (Àustria). A la primera temporada, el programa va visitar ciutats com Baden Baden (Alemanya), Acqui Terme (Itàlia) o Karlovy Vary (República Txeca).

La sèrie documental té el suport econòmic de la Diputació de Barcelona i és una iniciativa de l’European Historic Thermal Towns Association (EHTTA), l’associació de viles termals europees de la qual forma part Caldes de Montbui.

Darrera actualització: 11.07.2023 | 12:57

Imatges