Les jornades de les cireres, presents al programa de TV Ben Trobats

Dimarts, 18 de juny de 2019 a les 00:00

El programa Ben Trobats de la Xarxa de TV locals, parla de les Jornades de les Cireres de Caldes de Montbui a la secció de cuina del divendres 14 de juny

 

La secció, que es fa cada divendres amb la presència d’un cuiner del municipi protagonista al plató, te l’objectiu de promocionar les diferents jornades gastronòmiques que es fan al territori, i consta de dues parts. La primera part és un concurs de promoció que arrenca a principis de setmana, i el premi de la qual és una nit d'hotel i un àpat per a dues persones a un dels restaurants de les jornades. I la segona part és l’explicació i realització en directe des del plató d’una recepta per part del cuiner d’un dels establiments participants a les jornades gastronòmiques de les que es parla. El cuiner porta els ingredients i la Xarxa posa a la seva disposició la cuina i els estris per a realitzar-la. És en aquesta secció quan es revela el nom de la persona guanyadora del concurs que s’ha fet al llarg de la setmana.

En el cas de Caldes, el dilluns 10 de juny es va anunciar el concurs i es va començar a fer promoció tant al programa com a les xarxes socials (facebook, instagram i twitter) demanant participació del públic. I el divendres 14 de juny es va fer la presentació a plató amb el xef Arnau de Villasante, de l’Ukiyo Sushi Bar que va explicar la recepta de l’Uramaki de llom de tonyina amb cirera i menta, la seva proposta per les Jornades Gastronòmiques de les Cireres de Caldes, i es va donar el nom de la guanyadora del concurs.

Així, Arnau de Villasante va portar al plató de la Xarxa a Esplugues de Llobregat, els ingredients per a l’elaboració de la recepta, que va cuinar en directe. Durant la transmissió en directe es va anunciar que la persona guanyadora del concurs de Caldes va ser Cristina Gutiérrez de Blanes, que ha guanyat un àpat per a dues persones a l’Ukiyo Sushi Bar i una nit d’hotel, també per a dues persones, al Termes Victòria.
Podeu veure la secció dedicada a Caldes al web del programa i en elk següent enllaç: 
https://www.alacarta.cat/ben-trobats/tall/jornades-de-les-cireres-de-caldes-de-montbui 


 

Darrera actualització: 18.06.2019 | 13:58