Les escoles bressol municipals ofereixen 176 places en 12 grups per a infants de 0 a 2 anys pel curs 2023-2024

Dijous, 20 d'abril de 2023 a les 10:00

El curs 23/24 les escoles bressol municipals mantenen l’oferta de places per a infants de 0 a 2 anys. En total, hi haurà disponibles 176 places en 12 grups. Les preinscripcions es faran del 8 al 18 de maig

Les escoles bressol municipals La Lluna i Gegant del Pi ofereixen 176 places per a infants de 0 a 2 anys pel curs 2023-2024, les mateixes que el curs passat. L’oferta inicial de places preveu l’obertura de 12 grups entre les dues escoles bressol municipals, tot i que s’adaptarà segons la demanda. El curs de les escoles bressol municipals començarà el 7 de setembre i s’allargarà fins el 15 de juliol del 2024.

Les preinscripcions es podran presentar entre el 8 i el 18 de maig. La preinscripció s’ha de formalitzar de forma telemàtica. Tot i això, també s’ofereix l’opció de presentar la sol·licitud de forma presencial. En aquest cas, s’ha demanar cita prèvia a l’escola bressol que les famílies hagin escollit en primera opció. Les preus públics de les escoles bressol municipals pel curs 23/24 encara estan pendents d’actualitzar. Tot i això, es manté la gratuïtat de la quota escolar a I2. Per tant, aquest any, això s’aplica als infants nascuts el 2021.

Pel que fa a la resta de calendari del procés, el sorteig públic per definir l’ordenació de les sol·licituds es farà el 14 de juny a la sala de plens de l’Ajuntament. Finalment, el període de matriculació serà del 19 al 23 de juny. La matriculació també s’ha de fer, preferentment, de forma telemàtica. Tot i que també hi ha l’opció de fer la matrícula de forma presencial amb cita prèvia  a l’escola bressol on l’infant ha estat admès.

Els criteris generals per determinar l’admissió dels infants i els barems a aplicar en cada cas són els mateixos que el curs anterior. Les sol·licituds s’ordenaran segons els criteris generals i d’acord amb la primera opció de centre al que es sol·licita plaça. Els criteris complementaris s’aplicaran, només, en cas d’empat. No obstant però, es prioritzarà sempre el criteri de proximitat de manera que, en cas que quedin places vacants en un centre, tindran sempre prioritat per entrar a l’escola bressol sol·licitada en segon lloc els infants de Caldes que no hagin estat admesos a la primera opció davant els infants de fora de Caldes, tot i que ho hagin sol·licitat en primera opció.

Darrera actualització: 20.04.2023 | 09:12